Semestervimsig…..

Hej och hå!!

Det blev totalkaos idag…har blivit alldeles dagblind nu när jag har semester. Har trott hela dagen att det varit söndag och sedan kom jag på MEN JÖSSES!!!! DET ÄR JU JAG SOM SKA BLOGGA :Sad:

Här kommer nu mitt inlägg, som tur är på rätt dag iaf 😉

Jag har skapat ett kort med en färdig kortbas som det finns flera olika modeller av i butiken. Den modellen jag valt att använda hittar ni Engångsartiklar.

DSC_0064

Jag har valt att dekorera kortet med en bit papper från Pion Design- Dragonfly och cardstocket- Brown Bag Kraft. Självklart hittar ni blommor 🙂 närmare bestämt: Blå rosor, vit blomma, stor blå blomma och kvistar. De söta knapparna jag har limmat fast i mitten på blommorna kommer från detta kit.

DSC_0066

Jag fick över en av Flourish Corners från förra veckans påse så den satte jag i ena hörnet. En bit av vitt Moselsnöre limmade jag också fast. Hälsningen är skriven med alfabetet White från Basic Grey.

Nu ska jag banne mig se till att nästa veckas inlägg kommer in i tid… Jag ber så hemskt mycket om ursäkt …jag får väl skylla på att jag är avslappnad och ledig.

Ta hand om er! KRAM DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *