Scrapbössa

God dag på er godingar!

Då har ännu en vecka sprungit iväg och jag menar verkligen passerat snabbt förbi, jag blir nästan lite mörkrädd när tiden bara springer ifrån en utan att man riktigt hinner njuta av nuet. Jag trodde att nu när sommaren kom att jag skulle kunna slappna av och njuta av mina barn, min nya lägenhet och att pyssla, men tiden räcker helt enkelt inte till!!! Varför har man inte fler timmar på dygnet? Det skulle jag verkligen behöva just nu känner jag men jag får väl försöka planera min tid lite bättre tills att någon i världen kan hitta dom där extra timmarna åt mig =)

Nog pratat om tid och timmar på dygnet, idag tänkte jag visa er en liten scrapbössa som man kan lägga pengarna som man tjänar på sina kort och alster.

 

Det var nämligen så att det låg ett nytt DT paket i brevlådan från Kristina igår och tidsoptimist som jag är och för att jag har så mycket tid över så bestämde jag mig att vänta in paketet och skapa något med mitt nya material tills idag!

 

Det är ju alltid roligare att kunna spara pengarna man får ihop och har slitit hårt för när man säljer det man har skapat, för att sedan kunna köpa nytt när bössan är full… hihi!

 

Bössan var ganska enkel att knåpa ihop men jag han tyvärr inte att göra en mall och scanna in i datorn ikväll men jag delar gärna med mig av hur jag gått tillväga en annan gång om ni är intresserade.

Materialet som jag har använt från butiken är:

Cardstock: Bazzill Dotted Swiss Cardstock, Cardstock Bazzill Cantaloupe

Mönstrade papper: Pion – My Precious Daughter – Syringa

Blommor/blad: Blommor YD, Mossgröna Rosenblad Med Brun Topp

Dekorationer: Pearls Guld, Prima Say It In Pearls, Resin Rosor, fjärilarna är utklippta från Papper Pion – My Precious Daughter – Borders, Distress Ink Vintage photo, Alfabet Stickers

Stans/Die: Scallop Dot Edge Punch – Martha StewartSpellbinder Nestabilities Dies – Classic Ovals, Spellbinder Nestabilities Dies – Clasic Scalloped Ovals,

 

Sätt nu igång att göra din egna scrapbössa så du vet hur mycket scrap pengar du har att handla i Kristinas underbara butik!

Kramar DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *