Så kan det gå…

När jag skulle göra ett julkort av ett par härliga papper från Ladybug hade jag en jättebra idé och satte genast igång…. men…… det blev inte alls som det var tänkt och till slut gav jag upp, det blev inte bra helt enkelt. Istället tog jag resterna av papprena och gjorde ett helt nytt försök, men höll mig till den stil jag gillar bäst och då blev det i alla fall till slut ett julkort:

Det blev många lager uppbyggda av cardstock i färgerna cardstockoch Avalanche samt papprena ”WinterWonder” och ”Cold Nose Warm Heart” från Ladybug. Runt alla kanterna målade jag först med snöfärg från Leane Creatief och sedan Stickles ”Frosted Lace” för att få en frostig effekt. Det blev riktigt bra tycker jag. 🙂 Ramen runt dikten är gjord med Spellbinder Nestabilities Dies – Floral Ovals och så ett pärlband liknande detta.

Dekorationen består av vita rosor från Inkido, Vintage Berries i Silver från Magnolia, vita knoppar och silverblad. Därtill halvpärlor från YouDos – Icicle , spets från May arts, vitt satinband och slutligen snöflingor gjorda med en Martha Stewart-stans.

Tack för titten och ha en riktigt underbar lördag!!!

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Så kan det gå…”

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Supersnyggt kort! Det ska jag sno som inspiration. 🙂 Tänkte vilka ovala dies, den blåa, du använt som får plats i den vita mönstrade diesen?

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Åå, tack!!! Jag använde samma die som till ramen (Floral Ovals) men ritade av insidan av dien runt stämpelmotivet och klippte sen ut för hand.
   Kram
   Rosemarie

   1. Profilbild för Emma
    Emma

    Tack för svaret! Har hela tiden tänkt att jag ska hitta dies som passar med floral ovals, men att klippa för hand funkar ju också!

 2. Profilbild för Fialisan
  Fialisan

  Vad vackert kort!
  Kram Sofia/Fialisan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *