Vintage Scrapbooking Kort – Rosa, grått…

och vitt tillsammans med en gullig vintagebild från arket Little Girls 1 blev till ett kort i romantisk stil. 🙂

Basen till kortet är cardstock och vit cardstock samt det vackra pappret Children från Reprint, som jag tycker passar så fint till vintagealster. 🙂 För att få ett gammalt och slitet utseende rev jag alla kanter med en kantrivare innan jag sydde runt dem med symaskin. Dekorerade kortet med en stor rosett av gasbinda och ovanpå den satte jag stora vita rosor och små gråa rosor från Prima. I en liten bit av en kedja hängde jag en bjällra klocka..

Ha en härlig lördag!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Vintage Scrapbooking Kort – Rosa, grått…”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Ååhh vad fint, jag älskar färgerna du använt och vintage är en favorit! Så läckert med organzabandet under blommorna, det är så glittrigt och fint just det där bandet!

  Ha en underbar lördag, kram!

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Tack! Vanligen blir det ju gärna rosa och brunt när jag scrappar med rosa, men det passar ju jättefint med grått till rosa också. Ja, det där organzabandet är verkligen fint, synd att den inte finns i butiken längre för den passar så fint till den blekrosa färgen på Reprintpappret.
  Ha en underbar fortsättning på helgen!
  Kram
  Rosemarie

 3. Profilbild för Maria " Emia" Meijer
  Maria ” Emia” Meijer

  Verkligen supervackert!
  Jag bara älskar det och det där med gasbinda ska jag absolut norpa. Börjar klia i fingrarna efter 1½ vecka utan att ha pysslat något……….. tur att man snart är hemma igen 😉

  Ta hand om dig!
  Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *