Romantisk Layout

Hej på er och GOD JUL!

Idag antar jag att inte så många sitter och pysslar, men man vet ju aldrig. Förhoppningsvis är du färdig med julklapparna i alla fall. Jag tänkte idag visa något för mig väldigt ovanligt, en layout. Jag har gjort den till min bror och hans tjej och de skall få den i julklapp idag har jag tänkt. Hoppas de inte kollar in här :-D.

cof
cof

Jag startade med ett slätt vitt Cardstock, Coconut swirl. På det sprayade jag lite hemgjord mist jag gjort med vatten och Micapulver vintage pink. Jag stämplade lite noter och swirls med distress ink hickory smoke. Drog på lite light modeling paste genom en Tim Holtz scablon och skvätte lite droppar av Color bloom spray Antique gold. Så här såg det ut då:

cof

Sedan gjorde jag ett ”kluster” av papper, Reprint Vintage pink swirls, Prima Salvage District Loire Valley och Palace Garden. Jag satte också på lite notband. Detta fäste jag ihop med häftapparat till att börja med. Så här såg det ut:

cof
cof

Sedan dekorerade jag loss med: Spets, rosenband, filtdecorationer, trädekorationer hjärtan, trädekorationer blommor, rhinestones hjärtan och cirklar, träblommor och organzablommor.

Här kommer ett par detaljbilder:

cof
cof
cof
cof

Det var allt för idag. Ha nu en fortsatt trevlig julafton.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *