Ramkort

Hej!

Lite Clean And Simple style idag: 1 papper, en stämpel, lite bling och en katt är hela receptet på dagens kort…:-)

Ett ramkort vikt av ett 12×12 design pappers ark, sedan fäst på en svart kortbas för att kunna användas som kort…Hur söt är den lilla kissen som passade perfekt inne i ramen?

Med en blingig ram runt blir allt lite extra tjusigt, right?
Pratbubblan är fäst på en Action wobble spring: en liten anordning som gör att motiven dels poppar ut och dels fjädrar lätt – superkul effekt för interaktiva detaljer.

Det är lite av en konst att stämpla / embossa med vit stämpeldyna på svart bakgrund…Ett tips är att stryka rent ytan som ska stämplas med exempelvis en Embossing Magic Pad, för att få den anti statisk (alltså förhindra de eländiga små vita kornen det annars blir). Använd ett högkvalitativt embossingpulver (ex. Zing, Opaque White) och med fördel används ett stämpelverktyg för att verkligen se till att stämpeltrycket blir bra…Det var mitt recept på hur jag fick till det fina stämpelmotivet från Rox Stamp / Stor kram.

Hoppas Du får en riktigt härlig helg!
Kramar
//Cattie

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

3 svar till ”Ramkort”

 1. Profilbild för Jennie Lind
  Jennie Lind

  Så fint

 2. Profilbild för Maria MomPop Pettersson
  Maria MomPop Pettersson

  vill ha cardstock dem tjockaste/grövsta som bas, vilka ska jag ha då? svarta och vita. svara gärna nån som vet.

  1. Profilbild för Kristinas Scrapbooking
   Kristinas Scrapbooking

   Hej Maria! Alla våra 12″x12″ cardstock har en tjocklek på ca 160-180 gram. Du kan t.ex. välja Svart Midnight och vit Bright White. De har lite struktur. Annars är svart Deep Black och vit Coconut Swirl väldigt snygga om du vill ha släta papper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *