Ramkort

Hej!

Lite Clean And Simple style idag: 1 papper, en stämpel, lite bling och en katt är hela receptet på dagens kort…:-)

Ett ramkort vikt av ett 12×12 design pappers ark, sedan fäst på en svart kortbas för att kunna användas som kort…Hur söt är den lilla kissen som passade perfekt inne i ramen?

Med en blingig ram runt blir allt lite extra tjusigt, right?
Pratbubblan är fäst på en Action wobble spring: en liten anordning som gör att motiven dels poppar ut och dels fjädrar lätt – superkul effekt för interaktiva detaljer.

Det är lite av en konst att stämpla / embossa med vit stämpeldyna på svart bakgrund…Ett tips är att stryka rent ytan som ska stämplas med exempelvis en Embossing Magic Pad, för att få den anti statisk (alltså förhindra de eländiga små vita kornen det annars blir). Använd ett högkvalitativt embossingpulver (ex. Zing, Opaque White) och med fördel används ett stämpelverktyg för att verkligen se till att stämpeltrycket blir bra…Det var mitt recept på hur jag fick till det fina stämpelmotivet från Rox Stamp / Stor kram.

Hoppas Du får en riktigt härlig helg!
Kramar
//Cattie

 

Clean and Simple kort x 3

Hej!

Som ni sett tidigare i veckan har vi tema ”Clean & Simple” och det har hos mig resulterat i tre kort. Liknande stil på korten men ändå olika 🙂 .

clean 3 clean a clean aa clean

Materiallista:

Papper Webster Pages- Dream in color- Storyteller 1

Bazzill cardstock

Mist och Color Bloom Spray

Halvpärlor

Rhinestones

Svart penna

Pinwheels blomma

Tack för mig för denna gång!

Kram Fialisan

DT-Fialisan

Söta armband

Hej på er!

Jag tänkte bara sticka in och visa upp lite smycken – eftersom ni numera hittar massor av produkter för smyckestillverkning i butiken.

Först ska jag visa tre små söta armband som både är snabba, lätta och billiga att göra!

DSC_8141

De rosa och gråa pärlorna är vaxpärlor och de genomskinliga pärlorna är gjorda av glas och kommer från detta smycketset.

Mellan pärlorna har jag satt rondellringar med rhinestones. Mellan de rosa pärlorna som är 10 mm sitter den större varianten av rondellerna mellan varje pärla. På de två armbanden har jag däremot bara satt rondeller mellan var tredje pärla, och här den mindre varianten.

Pärlorna hänger ju såklart inte ihop av sig själv utan har ju trätts på en elastisk smyckestråd, eftersom armbanden ska kunna träs över handen utan lås. Till de rosa och gråa armbanden har jag använt en vit 2 mm tråd (som nu även finns i en massa andra fina färger) medan glaspärlorna trätts på en genomskinlig 0,5 mm tråd.

DSC_8133_

Det var allt för mig denna Torsdag. Regnet vräker ner här i Ängelholm och bjuder på perfekt pysselväder, så nu ska jag se till att skapa lite mer!

jag

Ha en fantastisk scrap-kväll allihopa, så återkommer jag snart med fler armband.