Påskkort i härliga färger

Hejsan på er alla påskpysslare!

Nu närmar sig påsken med stormsteg och jag hoppas att ni har blivit inspirerade här i bloggen till att både skapa påskkort och andra påskalster. I morgon är det skärtorsdag och jag har jobbat hela veckan med min kvast så att den ska kunna ta mig fram och tillbaka till Blåkulla, den har ju stått stilla i ett år nu så lite service behövdes. 🙂

Detta kommer att bli mitt sista påskalster för i år men jag nu laddar jag för massvis med andra pysselprojekt och tutorials som jag tänkt att dela med mig av till er!

Jag har gjort ett litet påskkort i härliga starka färger, blev helt lyrisk när jag öppnade mitt sista dt-paket och såg vilka vackra och härliga färger det innehöll.

Jag har suttit med barnen nu i flera dagar och gjort massa påskkort som dom ska ge ut i morgon till grannar och släktingar när dom går påskgubbar. För vi var ju tvungna att göra riktigt många så dom kunde få mycket godis i sina korgar.

Materiallista från butiken:

Cardstock: Vitt – Avalanche,  Canvas – Aqua, Berry Blush

Mönstrat papper: Papper Doodlebug – Springtime

Die/Stans: Spellbinder Nestabilities Dies – Floral Ovals, Monarch Butterfly Large Double Punch

Dekorationer: Påskstickers, Rhinestones – Green, Rhinestones  – Hot Pink, Pärlhönsfjädrar Naturfärgade, Alfabet Karen Foster,

Blommor: Knoppar 7mm – Baby Blå, Knoppar 7mm – Creme, Mulberry Ros – Liten Rosa/Vit, Ljusgröna Rosenblad

Detta var alltför mig idag men vi ses igen nästa så tänk på att flyga lugnt så kanske vi träffas på Blåkulla.

Kramar DT- SophieDT-Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *