Påskig LO

Tjoho, en ny månad är här och med den har vi kommit lite närmare värme och vår! Det är inte heller så långt kvar till påsken så idag tänkte jag inspirera med en påskig LO. Fotot är på mig utklädd till påskhäxa en gång för läääääääääänge sedan. 🙂

Primas serie ”Firefly” består av riktigt färgsprakande papper och det var så uppiggande att scrappa med dessa härligt våriga färger. Till basen använde jag ett lila Bazzill-bling ark tillsammans med cardstock. Därefter använde jag fram- och baksidan av Primas papper ”Magique” och ett par små rester av pappret ”Journey”. En liten extra detalj jag la till på pappret var att stämpla med en textstämpel och vit gesso lite här och var för att få in lite mera vitt.

Bakom fotot satte jag en kakservett och på var sin sida sitter det ett blåblommigt band från Prima som kallas Rubans Snoddar. Dekorerade med en stor ceris ros, lila körsbärsblommor, fuschiafärgade rosor, en liten lavendelfärgad ros, lila knoppar samt en gul blomma och en stor fjäril från kittet med fjärilar och blommor i tropisk färg. Alla papperskanter och blommorna fick en massa Stickles Crystal på sig för att glittra rejält. Texten är gjord med lilaglittriga alfabetstickers.

Slutligen en närbild på den stora fjärilen, som även den fick lite glitter på sig. 🙂

Ha det så gott!!!

Kram


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *