Påskäggskort

Hej!

Välkomna in hit denna härliga onsdag, hoppas att solen har börjat lysa upp och värma era kinder så som det gör här hos mig. Det är så underbart när naturen börjar leva upp efter all mörker och kyla som vintern bär med sig. Man börjar höra fåglarna kvittra, det är ljusare ute på morgonen och kvällarna och det börjar sakta men säker bli grönt ute, så nu är påsken verkligen välkommen för då är våren äntligen här.

Idag tänkte jag visa er ett litet kort som jag har knåpat ihop med just det temat, påsk och vår med härliga färger och i form av ett ägg.

Barnen har med börjat lite smått med sina påskkort som dom ska gå runt och dela ut när dom ska vara påskgubbar på skärtorsdagen och det är så kul att kunna pyssla och mysa ihop såhär.

Det va roligt att göra ett kort med någon annan form än ett kort som är kvadratisk (15×15) som jag oftast gör annars, man blir tvungen att tänka lite annorlunda.

Dom mönstrade papperna som jag använt mig av kommer från Pion design och jag tycker dom är så oerhört vackra både i mönster och färger att det skär lite i hjärtat att klippa sönder dom.

Material lista från butiken:

CS och Mönstrat papper: CS vitt, CS grönt, Papper Pion – Easter Greetings – Tags, Papper Pion – Easter Greetings – Lily of the Valley, Papper Pion – Easter Greetings – Easter Basket

Övrigt: Blad scrapbooking, Knoppar blå, Miniros blå, Blommor Prima, Paper Blooms,  rhinestones silver, Distanskuddar

 

Så hoppas att ni blev inspirerade till att sätta igång med att göra ett litet påskkort och ha en fortsatt trevlig vecka.

Kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *