Påskägg till vuxna

Hejsan hoppsan!

Hoppas att allt är bra med er och att ni är i full gång med era pysselprojekt inför påsken!

Idag hade jag tänkt att visa ett litet påskägg som är speciellt utformat för oss vuxna, det är nämligen så att jag har slagit ihop bag inbox med ett vanligt påskägg och på så vis fått bag in påsk.

Detta är ett super roligt pyssel som blir perfekt att ha på bordet under din egna påskmiddag eller ge bort om du blir bortbjuden under påskhelgen.

Själva påskägget är köpt på en vanlig matbutik men alla saker som har gjort make covern på ägget kommer givet vis från Kristinas underbara butik!

Det är så lätt att sätta sin egna prägel på saker och ting om man bara har rätt material och tiden att lägga ner lite kärlek på dom sakerna som man vill pyssla ihop.

Jag verkligen älskar att ge gamla saker nytt liv och ändra på utseendet för att sätta sin personliga tusch på det jag skapar. Man kommer väldigt långt med bara lite färg, blommor och fjädrar, innan jag gick loss med mitt pysselmaterial så var detta påskägg som vilket annat i affärerna där ute, men nu så har jag skapat ett eget personligt påskägg i min smak.

 

Det finns inga begränsningar i vad ni kan göra för att altra eller göra om era saker, man behöver bara fantasi och bra material för att kunna ha en bra grund till att kunna göra något vackert!

 

Material från butiken:

Färg: Akrylfärg PLUS Off White, Distress Ink Mini – Antique Linen

Dekorationer: Spets, Blommor Prima – Isabella – Dani, Mulberry Ros Brun, Dekorations Rosor Reprint, Pärlhönsfjädrar Naturfärgade, Jute Butterflies – Little Birdie,

Verktyg: pensel, Ink Blending Tool

Så detta var mitt lilla påsk alster denna vecka som jag ville visa er, tänk nu på att verkligen njuta av vår, värme och ledighet i påsken, samt ett glas vin och lite godis från äggen.

Många kramar DT Sophie


Publicerat

i

av

Kommentarer

4 svar till ”Påskägg till vuxna”

 1. Profilbild för stephi
  stephi

  underbart fint och vilken rolig ide

 2. Profilbild för Fanny
  Fanny

  Åh så coolt! Och fint! Och smart! Och roligt! Tusen tack för inspirationen! Här ska skapas!

 3. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Jag håller själv på med ett stort ägg som jag satt alutejp på…..vad har du för mått på öppningen? Har ingen tetra hemma. …sedan undrar jag om jag ska göra ett målat också. …har gott om stora ägg. ..men fäster färgen på den glatta ytan?

  1. Profilbild för Sophie
   Sophie

   Hej
   Jag har måttat efter pipen på min bag in box och sedan har jag skurit ut hålet efter det, färgen fäster absolut på utan det va inga problem.
   Hoppas att du får ihop massa fina påskägg eller påsk in box ägg=)
   Kram DT Sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *