Påskägg

Hej!

Då välkomnar vi en ny härlig vecka!

Tänk vad en timme och solen kan göra stor skillnad, det känns som hela kroppen är på väg att slå ut precis som knopparna på träden och små gröna blad som kikar fram i rabatterna. Härliga vår!!

Jag tänker idag bjuda er på ett glatt och värmande påskägg i gula toner. Ni missade väl inte det superfina påskägget som DT-Lisa bjöd på i bloggen igår, säger bara wow!  Jag hoppas inte att det gör något att jag visar en annan variant idag 🙂

Kristina har laddat upp med allt tänkbart påskpyssel i butiken så kika in under kategori Påsk!!!

Jag har valt att göra om ett av alla påskägg som dök upp förra året från påskharen, har ni inga kvar i gömmorna hittar ni nya påskägg här. Ägget har jag målat med gesso och sedan med modelingpaste för lite struktur. Självklart går det att blanda in lite färg, glitter eller mist när man målar men till just detta ägg ville jag framhäva alla de gula dekorationerna.

Jag började med att klippa till 2 bitar av hönsnät, den ena biten hamnade underst och skymtar fram lite här och var. (lättast är att limma fast med limpistol) den andra delen fick äran att pryda toppen av dekorationerna vilket bryter av det annars stilrena ägget.

Jag har utgått från de stora gula blommorna från Prima (som finns i flera olika färger) och sedan byggt på med rosor, vita blad, fjädrar och en stor ”slarvig” rosett.

Detta ägg kommer fyllas med mycket kärlek och godis till påsk.

Hoppas ni får en fin vecka!

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Påskägg”

 1. Profilbild för Lisa N
  Lisa N

  Åhhh vilket härligt ägg! Gillar skarpt det gula mot det vita, och piffen med hönsnätet! Coolt!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *