Påsk i pastell

Hej!

Då var det måndag igen och vi är redan inne i påskveckan…det känns som veckorna rusar fram. Här laddas det för lite påskledighet men framförallt så ser barnen fram emot slutet av veckan då det vankas både kärt återseende av mormor & morfar som varit på äventyr, påskägg såklart, besök av bästaste morbror Micke och sedan som avslutning en tripp till farmor & farfar. Fullt upp med andra ord 😉

Härom veckan var jag och DT-Malin på pysselmara i Grästorp och fullkomligt njöt av en dag fylld med pyssel. Vi var ca 60 stycken pysselgalna ”tjejer” som skapade i hela 10 timmar med några kortare avbrott för mat, fika, shopping och för att hämta lite friskluft. Vi hann med ett flertal tävlingar och jag kammade faktiskt hem hela 2 stycken 1:a platser :Happy-Grin:  . LO:en jag tänker visa er idag vann jag en 4:e plats med i kategorin ” Mest nöjd med” . Självklart är jag megastolt över mina vinster, jag passar på att tacka alla goa tjejer som röstade på mina alster.

DSC_0049

Tävlingen som jag skapade denna LO till hette: Hurra för våren och där skulle man göra en: LO som gav en glad känsla, gå i pastellfärger och ha med vimplar, band och någon blomma. (det där sista NÅGON blomma var absolut det minsta problemet för mig 😉 )

DSC_0048

Jag valde en go bild på mina skruttar från påsken 2010 som iaf gör mig glad och varm i hela kroppen. Sedan plockade jag fram mina prickiga pastellpapper från Reprint, dom är ju bara sååå fina. Jag kompleterade med ett randigt gult papper (också det från Reprint) och ljuslila cardstock. Jag både rev och sedan skrapade kanterna med min edge scraper och satte dom lite omlott. För att framhäva fotografiet lite mer fäste jag det först på ett bazzill cardstock.

DSC_0052

Vimpeln gjorde jag enkelt genom att klippa ut små fyrkanter i olika färger och sätta fast med hjälp avDistanskuddar. Det tunna pärlbandet passade perfekt som snöre. Jag har dekorerat med rosor, pistiller, stor rosa blomma, liten grön blomma , Pearls och en klubba  från butiken. Också de små äggen kommer från butiken men jag hittar dom inte, jag är säker på att Kristina kan hjälpa er om ni vill köpa dom. Resten kommer från egna gömmor.

DSC_0051

DSC_0053 Som sista piff och avslutning blingade jag till det ordentligt med hjälp av stickles glue- Diamond.

Jag önskar er en härlig påsk och ät lagom mycket godis, ägg och mumsig mat. Vi ses igen på annandagen!

KRAM DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *