På besök i slottskyrkan

Idag får det bli en LO med kunglig glans här i bloggen. Bilderna som faktiskt är från förra årets semester kommer nämligen från Slottskyrkan, Stockholm. Efter att ha följt Prins Carl-Philip och Prinsessan Sofias bröllop på tv:n var det kul att få visa Emma platsen i verkligheten.  Eftersom vi båda är kungliga nördar njöt vi av besöket 😉

_DSC1063Jag har utgått från det vackra mönstrade pappret: Porcelain och sedan matchat fotografierna med mycket dekorationer i guld och vitt.

_DSC1066

Runt LO:en satte jag en tunn bård Peel-off stickers vilket genast lyfte fram både bakgrundspappret och korten. Fotografierna limmade jag först på en bit naturfärgat cardstock innan dom sattes på plats på LO:en. Runt kanterna la jag en tunn sträng av guldfärgad stickles glue.

_DSC1070För att framhäva det vita dekorerade jag med en bit spets som jag limmat fast lite vågigt. Det gör ni lättast med hjälp av en limpistol då det behöver torka snabbt. Sedan valde jag att dekorera med rosknoppar, vita körsbärsblommor och de söta spetsblommorna med glittrig pärla i mitten (dessa kommer från Prima men finns tyvärr inte kvar längre i butiken). Jag har använt 3 olika charms– 2 litet hjärta – bjällraoch ettlitet hjärta – bjällra vilket jag tyckte passade in bra.

Det var allt just nu!

Jag vill önska er en fin vecka så ses vi snart igen!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *