Nyckeltavla av träpinnar med decoupage

Hej!

Då var jag här igen. Idag har jag ett lite annorlunda projekt att visa, jag har nämligen gjort en nyckeltavla av träpinnar. Så här blev det färdiga resultatet:

cof

Jag började med att limma ihop stora glasspinnar så jag fick en lagom stor tavla, på baksidan förstärkte jag den med pinnar åt andra hållet, så här:

cof

Jag grundade det hela med vit gesso. Sedan tog jag delar av en servett och lite bitar av en gammal boksida och limmade på medDecoupagelim. Sedan använde jag embossing paste genom schablonen flourish från Tim Holts och schablonen runda fyrkanter. Jag stansade ut ordet nycklar i vit mossgummi med Diesen Wintage Market från Sizzix och monterade dem på en bit vanlig wellpapp som jag limmade på tavlan. Sedan gick jag på stöldturné i gubbens garage där jag hittade krokarna. Jag förborrade med ett 1mms borr innan jag skruvade i dem. Eftersom krokarna var lite för djupa i gängorna limmade jag dit ett par extra träbitar på baksidan så de skulle fästa ordentligt och inte sticka ut på baksidan. Natursnöre får hålla fast min tavla på väggen.

Jag tycker det är fantastiskt roligt att lyckas skapa något man faktiskt kan ha användning för, denna kommer att få härbärgera våra nycklar tills vidare.

Tack för titten och välkommen åter.

Kram DT-Jenny


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *