Nu är det jul igen…

Nej, tack och lov är det VÄLDIGT långt kvar till vinter och jul, men efter att ännu ett år ha suttit och scrappat julkort för blotta livet med svetten rinnande för att hinna göra alla klara i tid så tänkte jag detta år börja i tid… i riktigt god tid. 🙂 Tack och lov så finns det i butiken en hel del fina julpapper och dekorationer för alla som känner att de också vill vara ute i god tid. 🙂

Jag gjorde ett criss cross- kort av vit och brun cardstock samt de allra sista små bitarna av pappret ”Merry Christmas” från Pion Design. Stämpelmotivet färglade jag med distress refiller, stickles stardust glitterlimoch vit Paper Pen.

Dekorerade sedan kortet med grenar stansade med en stans från Martha Stewart, snöre, vitt pärlband och så körsbärsblommor. Jag använde också som vanligt en del vita halvpärlor. 🙂

Slutligen en bild på det utdragbara kortet där julhälsningen ska skrivas.

Tack för att du tittade förbi och ha en underbar lördag!

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Nu är det jul igen…”

 1. Profilbild för Emma
  Emma

  Underbart kort! Bra att vara ute i god tid! Vilken färg och stämpel har du använt dig av runt din färglagda stämpel? Alltså de bruna små prickarna och swirlsen.

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack! Stämpeln kommer från ett kit som heter Vintage Garden och kommer från norska Stempelglede, men jag vet inte om den går att köpa längre, tyvärr. Helt underbara stämplar är det och jag hoppas att du hittar dem på ett eller annat sätt.
   Färgen är Frayed Burlap (distressdyna).
   Kram
   Rosemarie

 2. Profilbild för allram
  allram

  Vilket ljuvligt julkort. Jättebra att börja redan nu så blir det ingen stress sen.

 3. Profilbild för Camilla i Uppsala
  Camilla i Uppsala

  Härligt att det finns fler än jag! 😉 Har förvisso inte börjat tillverkningen än, men är LÅNGT gången i tanke o planering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *