Naturfärgad album layout – Julen 2000

Hejsan alla midsommarfirare!

Efter en midsommarafton med strålande sol och härlig värme så är det idag inte lika trevligt utomhus här i Enköping. Däremot är det perfekt väder för att plocka fram scrapbookingprylarna och pyssla lite 🙂 . Lite hastigt knåpade jag ihop en LO med mycket naturfärgat material.

Det ljuvliga mösterpappret med noter och fjärilar på heter Elusive Wings och är från Graphic 45. Jag klippte ut pappret och färgade in kanterna lite med distressdynan Vintage Photo innan jag satte den på svart cardstock. Bakom fotot satte jag lite naturfärgat wellpapp. Texten gjorde jag med diesen Vintage Market från Sizzix och fjärilarna kommer från Primas Almanac – Flutter Bits.

Dekorerade LO:n med bruna blommor ur mina egna gömmor tillsammans med helt underbara skelettlöv i koppar och träknappar från Primas Buttons En Francais. Svart spets finns i butiken liksom naturfärgat snöre.

När jag satta fast de stora skelettlöven klippte jag bort de delar som inte skulle synas och av dessa bitar gjorde jag små blad, som passar till den lite mindre blomsterdekorationen upptil på LO:n. Här satte jag också en liten knapp i form av en G-klav, från You Do.

Ha en riktigt härlig fortsättning på Midsommarhelgen!!!

Kram


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Naturfärgad album layout – Julen 2000”

  1. Profilbild för Anna i Mossahus
    Anna i Mossahus

    Fint =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *