När man inte har gröna fingrar…

Så är det lättare att ha konstgjorda blommor för dom är NÄSTAN omöjligt att ta dö på… Jag tillhör dom personerna som älskar att ha blommor runt omkring mig men jag är totalt värdelös på att sköta dom, så oftast så blir det att jag har plastblommor hemma.

Så idag tänkte jag bjuda på ett litet annorlunda pyssel, nämligen att göra sin egna konstgjorda blomgrupp eller blomarrangemang. Jaaa… man kan ju klia sig huvudet och fråga sig själv kan man verkligen göra detta med scrapbooking saker, men kan jag så kan ni! hihi..

blomma2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kände att jag ville göra något annorlunda denna vecka men ändå så ville jag hålla mig till vår temat för jag älskar verkligen denna blomstrande tid! Är så sugen på att fylla hela lägenheten med blommor och plantera ute i mina land, men försöker att vänta tills det blir lite varmare annars är risken stor att jag inte kan hålla dom vid liv särskilt länge.. Så det är alltså detta sug efter blomstrande blommor som har gett mig inspiration till detta inlägg idag:

blomma4

 

 

 

 

 

 

 

För att skapa denna typ av blomma så har jag gjort stjälkar av ståltråd som jag har vikt bubbel och snurrat hela vägen upp för att dom ska bli stabila, sedan har jag klätt in dom med grönt sidenband. Varje stjälk har jag gjort i olika längder för att sedan kunna bygga ihop dom till blomkvistar och sedan virat olika blomblad i olika storlekar och nyanser. Bladens och blommornas ståltråd är ju gröna så att dom smälter in väldigt bra på utsidan av det gröna sidenbandet.

blomma6

 

 

 

 

 

 

 

Efter att alla bladen är på plats så började jag att bygga ihop lite blompartier med flera olika dekorationsblommori olika färger och storlekar och sätta fast på varje kvist och stjälk.

Jag har även dekorerat blomman med fjärilar som jag stansat ut med Monarch Butterfly Large Double Punsch samt pistiller i rosa och vitt  

blomma7

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta var vad jag hade att bjuda er på idag, hoppas att ni blev lika blomsugna som jag är och sätter igång med att skapa/bygga er egna personliga blomgrupp!

Många kramar DT Sophie

DT-Sophie

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *