My Love

Hoppas ni har det bra därute i sommarhärliga Sverige! Det har varit ett par riktigt fina dagar med sol och värme så det känns lite tokigt att stänga in sig och pyssla…..men däremot är det NÖDVÄNDIGT för kropp och själv ( iaf för min del 😉 )

Jag tillbringade hela söndagskvällen i pysselrummet och fullständigt spottade ur mig alster- älskar när den känslan infinner sig. Så idag tänker jag visa er en av de LO:er jag fick till.

Bilden jag utgått från är på min älskade dotter Emma som lånat min telefon för att ta ett 50-tal selfies och efter sig lämnat denna underbara bild. Då måste den ju vara min….eller hur 😉

Jag började med att kladda lite modelingpaste på det härliga pappret: Life in color från BoBunny med hjälp av en stencil. Det har kommit in så himla många fina stenciler i butiken, ni kan kika närmare på dom här.

När allt torkat förstärkte jag mönstret genom att lägga lite svart distressdyna på och genast fick LO:en ett helt annat djup. För att få in lite rosa skvätte jag dit lite rosa metallicfärg här och var, det syns bättre dock inte så tydligt på bilden.

Fotografiet skar jag till i önskad storlek och satte fast på en bit svart glitterpapper och några tillskrynklade spillbitar cardstock. För att få bilden att smälta in mer i bakgrunden fick stencilen och modelingpaste hamna där också ihop med metallicpaint och några vita pearls.

Jag dekorerade LO:en med lite silverflakes som jag limmade fast med glossy accent, olika storlekar med blad som jag embossat med detta pulver, rosor, körsbärsblommor och en stor blomma. I egna gömmorna hittade jag ett pappersugrör som matchade i färg och en brads med LOVE. Hjärtat som ni skymtar på vänstersidan har jag gjort med hjälp av en siliconform och lera . 

Med denna LO vill jag önska er en härlig vecka!

Nästa vecka tänkte vi gå all-in med TEMA i bloggen…… hoppas vi ses då:-)

Kram DT-Maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *