Mors dag-present – Dekorerad kruka

Hej igen! Den här gången tänkte jag tipsa om hur man kan göra om en tråkig bytta eller kruka till en uppskattad present, denna har jag tänkt mig ge bort på mors dag. Jag hittade en bytta i mina gömmor som är väldigt söt men som jag vill göra lite mer så den passar min mamma. Så här såg den ut innan jag började min makeover.

Först klädde jag in den med ett passande mönsterpapper (detta är från egna gömmor) som jag skrapat med egde scrapern och sedan färgat med Vintage Photo distress. Allt har jag satt dit med en massa dubbelhäftande tejp.

För att få fram den romantiska känsla jag ville ha limmade jag först en bitspets runt hela byttan och sedan tog jag en av mina favoritband från Prima och limmade ovanpå.  I shoppen finns många underbara Kolpenna ( den här köpte jag för ganska länge sedan så tyvärr finns den inte kvar 🙁 )

Här har jag endast använt mig av 2 olika sorters blommor ( vilket är helt olikt mig) den ena är från Almanac – Prima Blommor Lucerne härliga förpackning. Spetsblomman jag limmat ovanpå hittar du här. Blad och pearls kommer från egna gömmor men finns självklart i shoppen.

Denna bytta har jag tänkt att fylla med lite härliga SPA produkter och slå in i lite cellofan. För att inte avslöja hela min present får ni föreställa er hur resultatet kommer bli.

Hoppas jag gett er lite nya tips på hur ni enkelt kan förvandla saker ni har hemma eller hittar på rea till den perfekta presenten.

Trevlig Valborg och glöm inte att ta hand om er!

Kram DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

3 svar till ”Mors dag-present – Dekorerad kruka”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Så fint det blev, härlig vintagestil och underbara val av färger! Det kommer garanterat att bli en uppskattad morsdagspresent!

  Hoppas att du haft en härlig Valborg!

  Kram

 2. Profilbild för Kicki
  Kicki

  Åååh, vilken glad mamma det kommer att bli!! 😉

  Kram Kicki

 3. Profilbild för Alexandra
  Alexandra

  Fantastiskt fin förändring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *