Mitt prins och prinsesspyssel

Hej allesammans!

Det var väl ingen som missade den stora händelsen i lördags då Prins Carl-Philip äntligen fick sin Sofia. Jag kan lova att jag njöt. Jag var ju nämligen inbjuden 🙂

Jag och min dotter Emma möblerade om halva vardagsrummet för att få bästa möjliga plats och för att in i minsta detalj följa DERAS dag.

_DSC0610Här satt jag till 01,00 och pysslade samtidigt som tårarna sprutade, jag skålade med brudparet och njöt av vackra klänningar, mat och överraskningar.

_DSC0621

Dagen till ära följde jag temat bröllop, något som är minst sagt aktuellt under denna tid på året. Jag förvandlade en brun tråkig bubbelask till en fin presentask till de nygifta och sedan av en bit spillpapper ett matchande kort.

_DSC0612Asken målades först med vit gesso och efter det klädde jag in den med ett papper från Kaisercraft (tyvärr finns det ej kvar i butiken). Kanterna har jag färgat in med distressdynan- walnut stain.

_DSC0615I bubblan har jag dekorerat med rosor, Burlap Dahlia, guldblad, rhinestoneshjärtan, pistiller och till sist små guldkulor. För att liva upp locket limmade jag fast en rosett gjord av vitt organzaband ihop med en vit fjäder och ännu ett hjärta.

_DSC0619

Av en spillbit fick det bli ett matchande kort. Den mörkbruna bården som jag använt fanns med på det mönstrade pappret. Jag matchade med att använda samma slags blommor och dekorationer på kortet som jag hade till asken. Stämplarna kommer från egen gömma men Kristinas scrapbooking hittar ni perfekta stämplar till just bröllop.

Det var allt jag hade idag!

Nästa vecka bjuder jag er på en LO med männen i mitt liv.

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *