Minialbum med G45 Gilded Lily

Hej på er!

Då var det min tur igen. Idag tänkte jag visa ett hyfsat enkelt minialbum där sidorna inne i har måtten 6″ x 4″, passar perfekt till Graphic 45s vackra serie Gilded Lily som har många fina bilder i just de måtten 😀

DSCF9586

Pärmen är lite större ca 14 x 17cm och är också gjord av vanligt cardstock. Jag har bara dekorerat med blommor, blad och pärlor. Insidan är fastsatt med ett så kallat ”Hidden hinge” finns många bra tutorials på sådana på nätet.

Här kommer första uppslaget med ett par tags.

DSCF9588

Andra uppslaget:

DSCF9590

3e uppslaget:

DSCF9591

Sista uppslaget med flera tags:

DSCF9594

Jag har använt cardstock cool cantaloupe samt flera olika papper ur serien Gilded Lily. Bl.a. Lavish Lifestyle, Tres Chic, Creme de la CremeHer Majesty och Gilded Lily. Jag har dekorerat sparsamt med blå rosor 10mm, blå rosor 5mm, blå pistiller, blå knoppar, strasshjärtan samt guldblad.

Själva insidorna på albumet är gjort av ett enda cardstock. Man bigar det på 6″ på ena sidan och 4 + 8″ på andra sidan. Sen klipper man längs med 6″ bigningen 2 rutor och kapar 2 hörn enligt fotot här:

DSCF9585

Viker du enligt bilden så ser du själv hur man behöver tejpa/limma för att få ihop det. Man skulle om man vill kunna göra flera sådana här och sätta ihop till ett större album. Kanske försöker jag mig på det en annan gång :-D.

Vad skall jag ha det till kanske du undrar, har ingen aning faktiskt, men det var kul att göra och övning ger färdighet :-D.

Tack för titten.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *