Mina fina pojkar – Somrig Layout

Hej!

Hoppas ni har haft en härlig vecka, vädret har kanske inte varit det allra roligaste med SNÖ…jag vill ju ha vår och gärna sommar nu! Idag tänkte jag visa upp en LO med mina älskade pojkar. Bilden är tagen i juni 2010 då vi var på kusin Madelenes student, bilden är en av mina favoriter.

Jag har totalt förälskat mig i papperna och blommorna från Primas serie Sunkiss. På denna LO har jag använt hela arket Sunkiss 172, bakom fotot har jag gjort en ram av Bling Bazzill – Hollywood, resten av pappret använde jag till att stansa ut en hel hög av fjärilar med Martha Stewarts 3-in-1 Classic Butterfly Punch. Det underbara bandet Rubans Snoddar – Blue från Prima passade perfekt in i färgerna så självklart fick det vara med.

Det gick åt en hel hög med blommor innan jag kände mig nöjd. Den stora blå kommer från Paper Bloom – Sage, den gröna heter Paper Bloom – Olive. Dom två gröna med pärlan i mitten heter Nature Garden – Prima Blommor Perle Bebe och finns i shoppen. Det söta hjärtat hittar du här.

Även här finns det blommor från shoppen: Sunkiss – Prima Blommor Perle Bebe och Buttercream från Kaisercraft. Resten kommer från egna gömmor.

Hoppas jag har kunnat ge er lite inspration med dagens LO.

Ta hand om er!

Stor kram DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Mina fina pojkar – Somrig Layout”

 1. Profilbild för Carina
  Carina

  Vacker Lo, pappret är väldigt fint. Kram

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack!

 2. Profilbild för Allram
  Allram

  Gillar verkligen färgerna. Får nog köpa några papper i den serien oxå.

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack!
   Serien är underbar så den kommer gå varm här hemma ett tag till 😉 Kul att det finns blommor i samma serie så man kan matcha ännu mer om man vill.

   Kram

 3. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Vilken härlig sommarkänsla, underbar LO och du har verkligen ramat in fotot så snyggt med bandet och blommorna! Så söta de gula fjärilarna är, de smälter in perfekt i LO:n!

  Kram

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack Kristina!
   Jag har verkligen fastnat lite i dessa färger just nu, har en hel drös med kort gjorda av spillpapper. Jag är ju inte lika tuff när det gäller svart…men jag jobbar på det 😉

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *