Min första LO – Premiär!

Hej vänner!

Jag har gjort min första LO med ett foto av min bror och hans fästmö. Jag tänkte visa den här och hoppas att ni gillar den. Den var väldigt rolig att göra så det kommer nog bli fler framöver.

Jag började med en bas av svart cardstock, sedan tog jag det fina mönsterpappret från Reprint och skar av ungefär ½ cm på varje sida av det och rev kanterna och färgade in dom med distressfärgen black soot.

Min bror och hans tjej är mycket musikintresserade så då passade mönsterpappret från Pink paislee perfekt. Jag målade ett chipboardhjärta och satte dit några röda rosor i ena hörnet tillsammans meden vit hattnål och ett grönt blad.

Jag satte en bit wellpapp bakom fotot och i nedre hörnet hamnade en charm i form av två hjärtan. Bokstäverna har jag stansat ut i röd cardstock med hjälp av denna die från Tim Holtz och sedan fick dom ett lager crackleaccent på sig.

Hoppas ni gillade min första LO, tycker det var svårt att jobba med så stora ytor är ju van vid mina små kort som man helst vill dekorera varje millimeter av.

Kram DT-Linda


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”Min första LO – Premiär!”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Wow! Go Linda!! Vad roligt att se en LO från dig! Visst är det kul?!

  1. Profilbild för Linda
   Linda

   Jo men det var superskoj, så det kommer garanterat att bli fler!!! Kram

 2. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Heja, heja! Mycket bra jobbat med din första layout!! Supersnygg!!

  1. Profilbild för Linda
   Linda

   Tack! Hoppas jag snart vågar mig på en till för de va skoj! Kram L

 3. Profilbild för Yena
  Yena

  Åh så fint! Jag förstår ”skräcken” över det stora formatet. Har själv inte klarat det utan gör mina lo i 6×6 inch. Kanske jag också ska testa en stor…

  1. Profilbild för Linda
   Linda

   Ja det var med lite skräckblandad förtjusning som jag gav mig på detta, men det var kul så det lär bli fler såna projekt! Tck för dina fina ord, mvh Linda

 4. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Meeeen vad snygg den blev din premiär-LO, läckra och tuffa färger men samtidigt romantisk, WOW! Wellpappen som fotoram var en riktigt fin detalj och den lilla charmen som tittar ut ur den rivna fliken! Ser fram emot fler fina LO:s från dig =D

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *