Midsommar-LO i mitt album

Midsommarafton är en härlig och perfekt dag att fira in den svenska sommaren på. Ljuset och den frodiga grönskan är ljuvlig denna tid på året, inte ens regntunga droppar från himlen kan helt förta sommarkänslan. Det är också en perfekt tid för att fota utomhus och sätta samman till fina, färgrika layouter. Idag vill jag visa en LO jag scrappat av fjolårets midsommarfoton. Hahaha…ser ut som en trippel egotripp, men det är förstås inte det som är min avsikt med alstret 🙂

LO:n är uppbyggd på cardstock med en härlig, cardstockfärg som jag är totalt och handlöst förälskad i. Designarket kommer från Magnolia och heter ” Rosegarden”. De tre fotona har jag fäst på cardstock cardstock och stansat ut en bård med Martha Stewarts handstans ”Scroll Heart”. Mitt på bården syns smal, svart spets från Kaisercraft. Under fotoarrangemanget skymtar också hjärtformade tårtpapper och en utstansad ”Weathered Clock” från Tim Holtz i cardstock cardstock.

Designarkets kanter är rivna med edge scraper och infärgade med distress ink ”Spun Sugar”. Det ena hörnet har jag rullat in och fäst med en pärlbrad. Ett par pearls i rosa ton syns i hörnet. En rosett i olivgrönt organzabandstår i fokus bland blommorna på nedre delen av LO:n, detta tillsammans med en rosa XL-ros. Rosetten har jag fäst samman med en bit ståltråd från en av blommorna. Den större, blekrosa blomman kommer från Prima Marketing liksom de mindre rosorna (Fairytail Roses). Vi ser också blommor i lime-toner från en blandad bukett. Fina rosblad fick också vara med. Rosorna har dekorerats med glitter stickles ”Glam Pink”. En fjäril i trä från Kaisercraft slank också med bland sommarblomstren.

Bland blommorna syns utstansat med Tim Holtz die ”Flourish Corners #2”. De söta fjärilarna i lila kommer från ett Inkido-ark. Tyvärr finns det inte längre i butikens sortiment. Texten på LO:n är utstansad med TH:s ”Upon A Time” i svart cardstock och med ett lager glitter stickles (Glam Pink).

Hoppas ni får en fantastisk och underbar midsommarafton! Om ni får tid under firandet så är ni varmt välkomna kika in senare under dagen. Då visar jag ett helt annat, men somrigt alster.

Kramar från DT Kristina ”Scrapsalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *