Mera halloween

Boo!

Denna veckan bjuder jag på ännu mera halloween. Jag har altrat en tändsticksask och gjort två tagar. Blev så inspirerad av lördagens kurs då vi gjorde jultagar. Jättekul!

Asken började jag med att måla kanterna med svart gesso. Skar sedan ut en gavel i chipbord och målade den med gesson (hade ingen svart spillbit). Klädde asken med mönsterpapper och dekorerade med lite utstansat och svarta rosor. Gravstenen har jag lackat med crackle. Spindelnätet är sånt som man köper bland halloweensakerna i vanlig affär, typ Ica. Kanske inte så praktiskt kanske om man ska tända men en cool detalj.

DSC_4439

Jag gjorde en ”snäll” tag med pumpatema. Tyckte pappret var så sött. Gjorde en egen tag i cardstock. Klippte hörnorna med hjälp av den perfekta ”hörnklipparen”. Lite utstansat och en bit tårtpapper. Rosor i två storlekar, mini som är extra billiga nu och stora rosor. Längst ned satte jag lite svart spets. På titeln har jag lagt ett lager med 3-D lack. I hålet knöt jag en rosett med detta underbara band. Ganska brett och lite skrynkligt.

DSC_4441

Sista tagen har jag använt en färdig Pennor som jag färgade in med Distress ink. Sedan lade jag på en mask och drog med Distress ink igen så jag fick spindelnätsmönster på tagen. Kanterna har jag embossat. Lätt att få snyggt med hjälp av dabbern och underbart embossingpulver. Lite utstansat och lite silkespapper som följde med när jag köpte nya höstskor. Lite kuliga ögon på det. Vet inte men det blev väl ett underjordsmonster. I hålet har jag satt lite tyll och papperssnöre. Två charms satte jag med hjälp av ringar. Dessa är mjuka och bra att jobba med.

DSC_4443

Tack för titten idag kära spöken och monster.

Kram

dt_jenni

 


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *