Manligt kort

Idag har jag ett lite manligare kort att visa. Jag gör bara kort när jag behöver ett. Denna gång var det sambon som fyllde år.

Jag började med att embossa en bit cardstock och chalkade för att förstärka effekten av det embossade. Klistrade denna på en kortstomme av cardstock. Målade kanterna lite med akrylfärg och lade på liteInka Gold Vax Silver

Dekorerat med lite utstansade kugghjul. Stansade ut i lite billig kartong som jag målade med akrylfärg och vaxade med inkagold.  Bokstäverna har jag gjort med en dies från Tim Holtz. Klockan har jag gjort efter Annettes inspirerande dekorationer som hon visade  förra veckan. Blomman är en gammal från mina gömmor. Lade en klick med Glossy Accent i mitten och lade i lite små pärlor. Därefter mistade jag men Primas nya Antique Gold. Bara älskar den mörka guldiga färgen.

Insidan har jag klätt med ett papper från Fab Scraps. Jag använde både fram- och baksidan. Stansat ut en skrivplatta med en dies från Spellbinders. Chalkat och vaxat den. Klippt ut en väst från pappret och en likadan blomma som på framsidan. Varför bara göra en? Längst ned satte jag lite syndig spetsJag tejpar alltid band och spets för de är svåra att limma snyggt utan kladd och fläckar.

 

Tack för titten idag.

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *