Manligt kort med kugghjul

Hej på er!

Idag visar jag ett manligt kort i steampunkigt, grungigt, smutsigt fast även lite glittrigt stuk. Lekt loss lite igen så man får väl säga att det är ett mixed media kort.

cof
cof

 

Jag har använt Cardstock Chocolat som kortstomme och Butter cream som matta. Mitt mönsterpapper är Scrapberrys 7th street library. Detta mönsterpapper har jag sedan stämplat med kugghjulstämplar från viva och splatterstämpel från You Do samt färgat in kanterna med Distress Ink Walnut stain. Sedan drog jag på Light modelling paste genom en kugghjulsstencil och färgade in det med Inka gold koppar efter den torkat. På några ställen geggade jag på 3D gloss Gel och strödde över Micaflakes. Sedan skar jag ut GRATTIS och massa olika Kugghjul i det bruna cardstocket. Dessa färgade jag in med Distress Paint i Tarnished Brass och Antique Bronze. Jag dekorerade också kortet med lite natursnöre som jag fäste lite extra med vanlig häftapparat. Några bruna blingpärlor i mitten på vissa kugghjul fick avsluta det hela. Här kommer några närbilder:

cof
cof
cof
cof

Ni vet väl om att nästa vecka har vi tema i bloggen. Då kommer vi att visa hur man kan altra olika prylar till något nytt. Jag ser fram emot att se allas inlägg.

Tack för titten.

Kram DT-Jenny

DT-JENNY


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *