Love this day

Hej!

Hoppas ni alla har det bra!

Jag kan inte låta bli Prima Color Blooms just nu! Så här kommer en layout med många olika Color Blooms. Jag har använt färgerna  Cotton Candy, Soft teal, Peony och Sunshine till denna. Färgerna är verkligen härliga, de är milda och ger så fin lyster. Även fjärilarna (som var vita) har doppats i färg från Prima Color Blooms. Sedan fick de en sträng med Stickles i färgen lime green längs med ryggen också.

love this day aaa

 

Tagen och texten ”Love this day” är urklippt från det mönstrade pappret från KaiserCraft och heter Mister Fox- Distinguished. Runt dem har jag distressat svagt med Distress Ink Worn Lipstick.

 

Love this day aa

 

De gröna blommorna heter Little Birdie-Rustic Teal och bladen finns här. Bredvid blommorna har jag satt peel offs i form av swirls och hjärtan.

Love this day a

 

Runt fotot har jag rispat med ett gem för att rama in fotot. Sedan har jag satt rader med självhäftande halvpärlor från KaiserCraft. (Fler färger hittar ni här).

 

Love this day

 

Och med det tackar jag för mig för denna veckan och hoppas ni tittar in igen nästa torsdag (och dagarna däremellan för att se inspiration från mina duktiga DT-kollegor) .

Ha det riktigt gott!

Kram

Fialisan

 

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *