Lo efter Primaskiss

Nu kör vi med en ny temavecka i bloggen. Skrappa efter skisser.

Jag använder mig nästan alltid av en skiss. Oftast bara som inspiration för att komma igång. Jag samlar lite skisser i en pärm som jag bläddrar i när jag känner att jag behöver lite inspiration. Denna skissen hämtade jag från Primas blogg som släpper en skiss i månaden (Build-a-page).

DSC_4334

Och så här blev min tolkning av skissen.

DSC_4332

Jag har ett papper från Webster´s page. Började med att stämpla lite slarvigt i kanterna. Jag tycker det blir mjukare utan raka linjer. Har inte använt något akrylblock utan har haft stämplen i handen och tryckt lite här och där. Därefter lekte jag lite med Modeling Paste och en mask fast det syns inte så bra på bilden. Sen ett par sprut med mist. Jag använde mig av vattenfast stämpeldyna annars hade den börjat flyta av misten fast det hade ju kanske blivit snyggt. Blommorna är också mistade, de var vita från början. I blommorna har jag satt lite Pearls i olika storlekar. Den fina ramen till vänster är gjord med lera och Siliconform från Martha Stewart. När den torkat mistade jag den lite lätt och lade till sist på liteInka Gold Vax Silvervilket framhävde de små detaljerna bra.

Lite olika storlekar på rosorna tycker jag om. Här har jag använt både knopparsmått, vita och röda pappersrosor och stort. Inte så praktiskt om man sätter in LOerna i album men hos mig hamnar de bara i en hög så det kan kvitta om de är tjocka och bulliga. Den underbara spetsen är från Prima.

De fina fjärilarna är gjorda med en die från Tim Holtz. Mistade vit Cardstock och vips har man massor av olika fjärilar. Bra att ha färdiga att plocka av när man vill ha.

Tack för titten. Hoppas skissen inspirerade er.

Kram

dt_jenni

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *