Ljusblått kort

Hej!

Då har midsommar passerat, hoppas ni hade en mysig helg med mycket skratt, jordgubbar och lite sol mellan skurarna. Jag och familjen njöt av både sill, nubbe, mumsig jordgubbstårta och 8-kamp. Precis som midsommar ska vara.

Lite pyssel har jag hunnit med såklart. Idag visar jag upp ett kort jag gjort med hjälp av min älskade Big Shot och några Spellbinder Dies.

Jag valde cardstock och vitt cardstock som kortbas. Jag har använt 2 stycken olika spellbinder dies för att skapa kortet, just dessa är från egna gömmor. Men kika gärna in i webshoppen där ni hittar massor med olika modeller. Det mönstrade pappret ni skymtar bakom den söta Pion Design bilden heter: Pink Lady- Melissa Frances. Det finns inte i shoppen för tillfället men ev kan det finnas i butiken. Runt kanterna på kortet och bilden har jag använt en ny favorit- Peel Off Stickers. Det gör en stor skillnad och är väldigt enkelt att använda. Testa!

Som dekorationer har jag valt en spets, ljusgrå rosor, blad, träknapp och brads från egna gömmor och en underbar blomma från Prima.

Insidan gjorde jag väldigt enkel på samma sätt som framsidan. Återigen använde jag mig av peel off stickers. Kanterna färgade jag in lite lätt med distressdynan old paper.

Med detta önskar jag er en härlig måndag och vi ses snart igen!

KRAM DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *