Liten och stor

Hej!

Nu var det torsdag igen, och jag är tillbaka med en layout :).

Fotot är från i somras då vi besökte Borås Djurpark. Elefanterna är ju en favorit, mäktiga djur det där!

Liten och stor

Min bas är ett grått cardstock, jag har sedan med hjälp av en spatel lagt på gesso. Därefter genom schablonen Basic Alphabet sparayat med Glimmer Mist Apple. Sedan har jag skurit remsor av mönstrat papper från My Minds Eye- Lost & Found- Record It, Reprint-Brown Lyrics och – Happy Christmas – Vintage Inkidos Hapy Christmas (finns inte längre i butiken) samt klippta längder av fiberremsor (från bygghandeln). När jag fäst dem har de alla fått en strykning med gesso för att matta ner dom.

Liten och stor d

Därefter har jag stämplat med bårdstämplarna från Clear Stamper, även runt  layouten. Har använt schablonen Basic Alphabet igen, och denna gång med Distress Ink Vintage Photo. Har gjort ett par egna flairs med material från egna gömmor, satt lite sytråd bakom.

Liten och stor dd

Den söta lilla elefanten kommer från ett 3D stickers-ark, jag klippte bort den lilla skallran den hade i snabeln. Jag har limmat fast fragments från Stampendous. Runt foto och längs några kanter har jag strykt på crackle paint från egna gömmor, i butiken finns crackle accents som också är en krackeleringsprodukt.

Liten och stor ddd

Titeln är utstansad i svart cardstock, liknade typsnitt finns här. Det lilla ”OCH” är stickersbokstäver från KaiserCraft.

Och det var det jag hade för denna gång 🙂 . Hoppas ni kikar in igen nästa torsdag! 🙂

Kram Fialisan/Sofia

DT-Fialisan

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *