Lite åt det steampunkiga – Layout på maken

hållet blev denna LO som jag gjort med både fram- och baksidan av det härliga pappret ”Race For Time” från Graphic 45:s serie Olde Curiosity Shoppe.

LO:n är i storlek 20 x 20 cm och jag har använt mörkbrun cardstock till bas och till de utstansade blombladen. För att få ett riktigt smutsigt utseende på både papper och foto färgade jag in allt med distressdynan Vintage Photo och rev alla kanter med en kantrivare. 🙂 Texten är gjord med guldglittriga stickers och den lilla trollsländan klippte jag ut från arket Parlor Wall. Längs två sidor satte jag brunt satinband ur mina egna gömmor (liknande finns här). Blommorna gjorde jag av spetsblommorna Brown Humble Lace, som jag färgat om med hjälp av distressdynan Walnut Stain, samt de superläckra metallblommorna Funky Flowers tillsammans med guldfärgade halvpärlor. I det övre hörnet satte jag en metallnyckel från You Do.

Ha en härlig fortsättning på lördagen!!!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Lite åt det steampunkiga – Layout på maken”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  WOW, superläckert! Fina färgval, passar bra till fotot i sepia! Läckert också med de svarta bladen till metallblommorna! Du är allt en riktig hejjare på LO:s! Jag har nyligen framkallat foton sedan ett år tillbaka och borde ta och scrappa en del av dem, men det blir allt som oftast gratulationskort eller alter när jag är i farten 🙂

  Ha en skön söndag, kram!

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Läcket tycker jag och superfin Lo!
  Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *