Let´s Party!

Hej!!

1:a juni idag och sommaren är nära…hoppas jag iaf! Nu måste regnet sluta ösa ner och solen kika fram.

Nu i juni fyller min älskade dotter Emma år, hela 9 år vilket är helt galet då jag inte alls hänger med vart alla år tagit vägen.

Jag har ju en tradition att göra hennes inbjudningskort och i år är det inget undantag. En mycket bestämd dam skulle absolut INTE ha rosa utan turkost och tufft.. Detta blev resultatet:

_DSC0563

Jag hittade det perfekta pappret i butiken- Turquoise Leopard som jag genast klickade hem. Jag vill ju gärna utmana mig själv med att få till det där lilla extra i mina alster. Genom att sätta fast en bit organzatyg framför det mönstrade pappret förvandlade jag det till ett helt nytt papper som skimrar och livar upp.

_DSC0561Här ser ni vad jag menar med skimmer och en härlig textur.

Jag kombinerade det mönstrade pappret med svart cardstock som kanterna ruggades upp på med hjälp av min edge scraper. Med hjälp av dies från egen gömma skar jag ut både ramar och bokstäver. Till bokstäverna använde jag mig av glitterfoam, dessa säljes i flerpack med massor av härliga färger. Jag avslutade med att glittra till inbjudan med lite turkos stickles glue.

_DSC0557 (2)Här ser ni inbjudningskorten redo att delas ut till hennes kompisar.

Jag använder alltid cellofanpåsar till mina kort för att skydda dom plus att de är ju små konstverk som förtjänas att visas upp och inte läggas i ett kuvert.

Det var faktiskt allt jag hade att visa er idag. Nästa vecka dyker jag upp med lite nytt pyssel. Vad det blir avslöjar jag inte än…

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *