Lek med limpistol blev…..

Hej på er!

Då var det återigen en ny vecka och min dag att få bjuda er på lite idéer. Denna vecka ska ni få se hur min test och lek med limpistolen förvandlade en vanlig låda till en härlig presentask.

_DSC0547 (2)

Jag började helt enkelt med att ladda limpistolen, ett verktyg som jag faktiskt glömmer bort att jag har.. den är ju perfekt att ta till när det är mycket som ska limmas och som man vill ska torka snabbt!!

Jag började med att lägga en tjock sträng nertill och fortsatte sedan uppåt. Jag ville få fram effekten att det runnit nerför asken.

_DSC0561Såhär såg asken ut efter min lilla lim-behandling  :Happy-Grin:

_DSC0559När allt torkat ordentligt målade jag alltsammans 2 ggr med vit gesso (jag vet det har blivit mycket gesso på sistone….men det är ju så kul att använda!)

_DSC0550 (2)Jag ville ju få in lite romantisk och gammal känsla på asken och med hjälp av ljusbeige cardstock, det läckra pappret: Hedge från Kaisercraft och distressdynan Walnut Stain fick jag fram rätt utseende. För att framhäva klockorna lite satte jag en brad i mitten vilket genast gjorde dom mer verkliga.

_DSC0549 (2)På locket ville jag fortsätta i samma färgskala och stil. Jag tog helt enkelt vita blommor som jag färgade in med hjälp av distressdynorna walnut stain och vintage photo. Jag avslutade med att dutta på lite gesso som sista piff. Bladen ni skymtar är en trädekoration som tyvärr utgått i sortimentet men som passar in perfekt i färg.

_DSC0552

Denna variant av presentask skulle ju kunna passa lika bra till ett bröllop, födelsedagspresent eller som gå-bort present.

Jag hoppas jag fått er att vilja testa att leka lite med en fin låda och limpistolen. Lycka till!!

Kramar DT-Maria

DT_maria

2 svar på ”Lek med limpistol blev…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − fem =