Kort med färgexplosion

Tjabba, tjena, hallå!!

Hoppas att ni har det bra där ute i vårat vackra avlånga land, nu är vi äntligen inne i maj månad och nu går det fort till sommaren är här. Idag är det ju onsdag då betyder det att det är min tur att inspirera er med ett litet alster som jag har gjort, och denna vecka kommer jag bjuda er på ett litet kort med en riktigt härlig färgexplosion.

color2

Jag va i affären här om dagen och köpte mig en stor härlig bukett med rosor i massa olika vackra färger och det är den buketten som har inspirerat mig till kortet, för jag blir så glad av alla färger.

color4

 

 

 

 

 

Färger piggar upp väldigt mycket i vardagen så varför inte använda det i era alster och det finns så många roliga saker att använda på så många olika sätt.

color8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stommen på mitt kort är som vanligt ett vitt cardstock och sedan har jag även använt ett blått, ljuslila och cardstock ljusgrönt cardstock. Det mönstrade pappret kommer från  Reminisce – Running – Color Run och jag har använt båda sidorna av papperet. Ena sidan är helt regnbågsfärgad och den andra sidan vit med vissa färgstänk i olika färger.

color5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det översta pappret är det med vitt, blandat med lite tryckta färgstänk och så har jag gjort lite egna färgstänk med lite olika Montana Crackleoch Montana Primer. För att ge lite extra effekt så har jag limmat lite på dom blåa fläckarna och sedan strött lite blått glitter som har fastnat där.

color7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stickers bokstävernasom jag har skrivit grattis med har jag först målat med Promarkeroch sedan har jag kletat på lite glitterlimoch ramat in bokstäverna med en svart Gelly Roll Penna. Övriga dekorationer är gröna rhinestones, rosetter och lite blandade blommor i olika färger.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka kram DT Sophie

DT-Sophie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *