Korsett kort i blått

Hejsan!!

Idag har jag tänkt att visa er ett litet korsett kort som jag har knåpat ihop med blåa härliga nyanser. Blev lite sugen på att göra lite annorlunda kortvikningar när jag pysslade sist så det blev detta och ett annat kort som jag tänkte att jag skulle visa er nästa vecka.

korsettkort1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som bas till kortet har jag använt Bazzill Dotted Swiss fortsatt med ett mönstrat papper från Papper Maja design flaskpost. Jag har färgat in kanterna på det mönstrade pappret med Distress Ink – Faded Jeans och tagen som är formad som en torso är Cardstock Bazzill – Classic – Sawdust så där kan man skriva sin lilla födelsedagshälsning. Spetsen på den översta delen av korsetten har jag gjort med hjälp av en stans från Martha Stewart.

korsettkort2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dekorationerna som jag har använt mig av till detta kort är Öljetter, Satinsnöre, Pärlband, Pearls Creme/White, Mulberry Ros Citrongul, Mulberry Roses Marianne Design , blad och en vit rosett.

korsettkort3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stämpeln jag har på framsidan på kortet såg jag är slut i butiken men den kommer förhoppningsvis snart in igen annars kan ni använda denna :Wink:

 

Så nästa vecka kommer jag att fortsätta i samma tema fast med ett annat sorts kort, hoppas att ni kikar in då med!

Ha det bra kram DT Sophie

DT-Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *