Korg med påskpingla

Äntligen är påsken här och framför oss väntar årets längsta fredag! Jag tänker inleda min bloggdag med en karamellfylld korg som tagits i besittning av en riktig påskpingla!

Basen till korgen är klippt och vikt ur mild cardstock(Butter Cream). Det läckra designarket (Flourish) kommer från Ruby Rock It och är sotat med Tim Holtz distress ink ”Black Soot”. Självklart åkte min edge scraper fram för att ge kanterna den slitna looken.

Arket från Ruby Rock It passar perfekt till Tim Holtz coola metalldekorationer ”Sprocket Gears” . Exakt samma Steampunk-influerade kugghjul finns nämligen i arkets mönster! Här kommer en ordentlig ”close up” på dekoren och arket:

Korgen har försetts med ett handtag som mönstrat med kantstans. Mitt i handtaget har jag fäst det söta bandet ”Rubans Snoddar” från Prima. Ett par bitar svart pärlfloss fick också sitta med på handtaget. Handtaget är fäst med YouDo:s vackra pearlbrads. Insidan av korgens kanter är smyckade med vit bomullspets från Reprint.

Texten ”Glad Påsk” är klippt ur Reprints ark med påsktema. De svarta fjärdrarna och stämpeln kommer från min egen pysselgömma. Stämpeln är färglagd med Promarkersom finns i en mängd färger i Kristinas Scrapbookingbutik. Rosorna kommer från Prima och heter Buttercup Fairytale Roses. Jag har snuddat vid rosbladen med guldfärgat glitter stickles. Klöverbladen kommer från YouDo. Snart väntar en härlig påskfrukost samt äggmålning med familjen och efter det har jag ju en hel korg med påskgodis att mumsa i mig! 😉 Önskar er en härlig dag och återkom gärna senare idag när jag visar en LO med Ruby Rock It!

Många påskkramar från DT ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”Korg med påskpingla”

 1. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Vilken läcker godis-väska!! Tufft stämpelmotiv!
  Glad påsk på dig! :Heart-Chocolate-Gift:

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tackar =D Jaa, jag älskar dessa läckra stämplar =)

   Glad påsk på dig med!

 2. Profilbild för allram
  allram

  Så läcker. Helt underbar.

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack snälla du, vad roligt att du tycker om den! =D

 3. Profilbild för Maria
  Maria

  Läcker!!

  Glad Påsk!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack så mycket =)

   Glad påsk!

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Härlig korgväska! Stämplarna r ju så coola! ;o)
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *