Julkortstillverkningen har startat

Dagarna inför årets härligaste tid rullar på och det är hög tid att börja med årets julkortstillverkning. För att hjälpa er på traven tänkte jag visa er 2 kort där jag använt mig av färdiga vintermotiv och passande julpapper. Dessa kort är i storlek 15×15 cm.

Både vintermotiven och papperna kommer från: Dixi Craft. Jag föll pladask för de vackra bilderna i strl 9×9 cm vilket passar perfekt till just korttillverkning. I butiken finns både baby, bröllop och andra julbilder… kika här!

Grunden på de båda korten är lika med vit kortbas, vitt glittrigt papper, mönstrat papper med snöflingor och vinterbild.

När det gäller själva dekoreringen fick det gå i guld på detta kort med en stor glittrig guldrosett, vitt/guldfärgat band, Stickles glitter glue, småkottar och grankvistar som fått sig ett vintrigt utseende med hjälp av vit gesso.

Till kort nummer 2 valde jag att fortsätta med vitt och silver.

Här dekorerades det med en stor rosett, en stor ros, kottar och grankvistar och glittrigt trassel. Den juliga stämplen kommer från egen gömma.

Precis som på det andra kortet valde jag att kladda lite gesso och glitter på både rosen, kottarna och kvistarna för att få fram ett vintrigt och frostigt utseende.

Nu har iaf jag kommit igång med årets julkort vi får väl se hur många jag får ihop…

Tack för idag och lycka till med er tillverkning!

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Julkortstillverkningen har startat”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Så himla fin, Maria!!!

  1. Profilbild för Maria Meijer
   Maria Meijer

   Tack Goa du ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *