Julkort Liten Ängel – Maja Design Christmas Wonderland

Ett säkert kort till årets julkort är kombinationen av Maja Designs vackra papper, blommor och tunna lager glitterlim. Sedan ordnar sig resten själv. 😊

Dagens julkort är gjort av papper från kollektionen ”Christmas Wonderland”, som är 2022 års julpapper från svenska Maja Design. Jag har använt mig av pappret ”Believe”, samt grönt och brunt cardstock som ingår när man köper hel kollektionen i 12″x12″ paper pad.

För att göra den snygga kragen på kortet, klipper jag mönsterpappret rakt ner, till ungefär till hälften av kortet. Sedan rullas flärparna mot t.ex. en pensel, eller liknande runt föremål.

Av klipp-arket som ingår vid köp av hela kollektionen i 12″x12″ pads, klipper jag ut två små paket med en detaljsax, och stansar ut kvistar med en punch från EK Success. Några blommor, glitterlim och en liten ängel ska också få pryda kortet.

Änglarna är gjorda i trä, och passar mycket bra i båda färg och design till Majas julkollektion. De säljs i 4-pack, se artikel 3863709.

Sedan monteras papperna i lager ovanpå varandra. Bakom ängeln sätter jag en mörkare nyans av grön cardstock (baksidan av det mossgröna arket som jag använde till kortstommen) för att bryta av färgen lite.

Texten ’Merry Christmas’ är utklippt från baksidan på ett Maja papper, längst ner på arket, där streckkoden sitter. Sedan limmad på det bruna cardstocket.

Med hjälp av en dies stansar jag ut swirls i brunt med min Cuttlebug, och de utklippta paketen monteras med 3D-kuddar för att ge mer volym. Avslutningsvis ramar jag in kortet med glitterlim i favoritfärgen ”Platinum”.

Roligt att du ville kika in, och glöm inte att se alla härliga papper från Maja Designs nya julkollektion i butiken!

Följande produkter är använda till dagens kort:
Papper Maja Design Christmas Wonderland
Detaljsax
Pappersrosor i creme, vitt och off white
Glitterlim Stickles – Ranger – Platinum
Dies Tonic – Sensational Swirls – 5 st
Trädekorationer Änglar – 4 cm – 4 st
Stans EK Success – Large Branch
Aleenes Always Ready – Turbo Tacky Glue
Häftkuddar – Tjock 2 mm – 5 x 5 mm


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *