Julkort

Hej på er!
Ja idag ska jag oxå ta och visa ett julkort och även jag har skapat med Maja Designs nya helt UNDERBARA papper!!
Som grundstomme har jag ett vitt cardstock och på detta har jag använt Maja Designs papper Vintage Frost Basic ”20 december”. Jag har använt mig av både fram och baksida på papperet då det är så himla fina mönster på båda sidorna.Så till mitt kort har jag använt mig av 2 av dessa papper. Jag har ruggat upp kanterna med en edge scrapper, tycker det får en liten härlig gammeldags känsla när det är lite trasigt i kanterna.

Jag målade en bild med distress markers pennorna och i vingarna och pälsen blir så fint när det får lite glitter så här har jag glittrat in dom med stardust stickles! Jag har även här ruggat upp kanterna med en edge scrapper och sedan färgat in kanterna med walnut stain.Runt kanterna sedan har jag använd det underbara frantage pulvret.Jag bara ÄLSKAR det!! Så snyggt blir det! stansade ut lite stjärnor och en fjärill i vitt cardstock och fjärillen glittrade jag oxå in med stickles stardust.

Jag kan säga att det hör ju inte till vanligheterna att ha fjärill på kortet men även detta var en utmaning på scrapträffen som jag var på så det var ganska kul och jag tyckte det passade ihop med den stämpeln som jag använde.

Lite blommor från egna gömmor men jag har använt mig av en vit ros och även stansat ut grenar som jag satt ihop med bladen.Det finns andra fina blad HÄR som man kan använda!
Jag är ju en sån där som måste dekorera lite inne i kortet oxå även om jag gör insidorna väldig enkla så har jag här använt mig av samma papper och teknik med att rugga upp kanterna. Stansade ut en spellbinders som jag på ena sidan stämplade text i och i den andra sidan får man skriva själva. Har även satt fast en liten gran från scrapbookingpapper….
Självklart går även baksidan i samma stil och även här har jag scrapbookingpapperoch högst upp satt min personliga stämpel ( som en måne tänkte ju jag då 😉 ) Papperet i sig är så fint eftersom det ser ut som det snöar.

Ja det var allt från mig den här söndagen, hoppas nu ni har en riktig skön och vintrig söndag, själva fick vi ju äntligen lite snö här igår!!
Ha det gott,
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

8 svar till ”Julkort”

 1. Profilbild för Charlotte Backström
  Charlotte Backström

  Du gör så fantastiskt inspirerande kort 🙂

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Åh tack så hemskt mycket, vad glad jag blir!
   Kram Malin

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Sagolikt vackert julkort! Så läckert det blev med embossing/frantage kring motivet och jättefint med detaljerna med stickles på!

  Ha det toppen, kram!

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Tusen tack! Ja det där frantage pulvret är verkligen nåt jag har fastnat för det blir SÅ snyggt!!
   Kram kram!

 3. Profilbild för Fialisan
  Fialisan

  Fantastiskt fint julkort!!!

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Tusen tack! Vad det värmer med era fina kommentarer och man blir ÄNNU mer inspirerad till att skapa!
   Kram kram!

 4. Profilbild för Maria
  Maria

  Makalöst vackert kort, men det visste du ju redan 😉
  Älskar din färgläggning och det nya embossingpulvret. Nu måste det handlas igen 😉

  Kram Maria

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Tack snälla Maria…ja jag får nog oxå göra en beställning snart….vågar inte ens tänka på hur mycket jag shoppat för den sista tiden. 😉
   Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *