Julkort pyssel

Glad Lucia!!

Tänk att vi redan är framme vid Lucia, jag får lite smått ångest hur nära vi är jul och jag har inte gjort mycket mer än att sätta upp stakarna och stjärnorna och gjort lite julkort! Inget godis, inga lussebullar eller paket, ingenting så det gäller väl att jag tar mig i kragen. Idag då så har jag knåpat ihop ett litet kort som jag tänkte någon av mina söta vänner ska få.

Jag har använt ett vitt cardstock som bas med måtte 30X15 och sedan har jag bigat vid 7,5 cm på kortets båda ändar, då blir kortet 15X15 cm när det är ihop vikt. Jag har även ett rött cardstock som också sitter på alla sidor av kortet.

Detta gör ju att det blir 2 små fönster som man måste öppna för att se inne i kortet och för att kortet ska hålla sig stängt så har jag gjort ett pappersband som man kan ta av och ta på.

Jag har använt några av mina favorit papper från Maja Designs serie Julen är här.

* Tomten & Granen

* Klippark Bokstäver

*Julpynta

När kortet var klart och jag kände mig färdig så upptäckte jag något som är väldigt ovanligt för mig; nämligen att jag har gjort ett kort endast med papper, inga dekorationer eller något. Det är inte alltid det behövs att smäcka på massa utan enkelt och också väldigt fint. Kortstomme finns i varugruppen julkort pyssel. Stämpel och stansen kommer från mina egna gömmor.

Detta var allt för mig för denna vecka men jag önskar er en trevlig fortsatt Lucia så ses vi nästa onsdag igen!

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *