Julkort.

Hej hej!
Idag visar jag upp ett litet julkort här på bloggen.Har inte jobbat i de traditionella färgerna utan idag är det grått, rosa och silver som gäller!
kort573

Jag har ett vitt cardstock som grund här och sedan använt ett mönster papper från Theresa collins som heter Trees. Jag har tagitSilver Stickles glitterlimrunt kanterna för nu vill jag det ska glittra och glimma rejält om kortet!
Jag målade en magnolia stämpel med distress markers pennorna och även runt denna bilden har jag tagit Silver Stickles glitterlim.

Bakom kortet har jag dekorerat med dubbla rader av vitt crispy band och ett tårtpapper. Sen har jag dekorerat med stora vita löv, silverblad, en rosa platt blomma, en stor vit ros samt några små rosa rosknoppar. Jag stansade oxå ut en swirl från en magnoliadies och satte fast.

På andra sidan har jag använt mig av rosa rosor, pastiller, vit miniros, silverblad och en charm i form av vantar. ( ser att de råkade hamna lita på sniskan men ni ser nog ändå! )

Sist men inte minst så embossade jag en text med silvrigt pulver, har använt embossdyna samt silverglitter till detta och en embossingfön behöver man ju oxå. Jag älskar när det glittrar!
Ha det gott!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *