Jag har gjort en tavla

Hej!

Idag tänker jag visa er en tavla jag pysslat med. Det var superkul att få kladda och kleta lite  :Happy:.

_DSC0510 (4)

Här får ni ser hur jag gått till väga:

_DSC0510Jag började med att bre modeling paste på en canvastavla. Som ni ser har jag inte gjort det slätt utan lite mer här och lite mindre där.

_DSC0512Innan det hann torka ordentligt satte jag dit en bred bit hampanät. Sedan var det bara att vänta på att alltsammans skulle torka……vilket ibland tar HUR LÅNG tid som helst.

_DSC0511 (5)Här ser ni vad jag använt för olika saker: Color Bloom Spray, Pasta Luce, Modeling paste, gesso, Distress crackle paint och Inka Gold Vax Silver

SJÄLVKLART måste man inte använda alla dessa saker men jag ville experimentera lite när jag ändå höll på 😉

_DSC0514När allt torkat så gav jag mig på att måla med gesso och den underbara Pasta Luce som innehåller guldflagor som blir makalöst fint när det torkar. Jag ville ha lite färg också så jag valde nyansen Pressed Petal som kommer passa perfekt i vårt vardagsrum. Jag avslutade med lite glitter, såklart 😉

_DSC0516

När jag ändå höll på att måla så testade jag att måla på några guldblad och det blev ju kanon. Jag hittade också 2 stycken chip-board blommor i mina gömmor som fick sig en omgång med färg och glitter.

_DSC0512 (4) Jag avslutade med att limma fast ett cardstock med en stämpel (tyvärr har den utgått ur sortimentet) som har ett väldigt tänkvärt budskap. Kanterna har jag eldat med en tändare för att få lite slitet utseende.

De målade blommorna limmade jag fast och dekorerade med en stor blingsten. Swirlen jag använt kommer från egna gömmor och avslutningsvis de målade guldbladen.

_DSC0511 (4)

Jag hoppas jag väckt ert intresse för att vilja testa att kladda och måla lite, mitt har garanterat väckts så detta kommer jag absolut göra igen.

Tack för idag!

KRAMAR DT-Maria

DT_maria

Kommentarer

2 svar till ”Jag har gjort en tavla”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Oooo, så tjusigt det blev! Vilken härlig struktur! 🙂

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tusen tack Kristina!
   Den var väldigt rolig att göra. Numer pryder den mitt vardagsrum.

   Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *