I love you

Alla hjärtans dag närmar sig, en dag då man ska visa lite extra kärlek till sina nära och kära… det tycker jag egentligen att man ska göra varje dag. I vår familj går vi aldrig och lägger oss utan att säga Jag älskar dig, man vet aldrig vad som kan hända och det vore en katastrof att inte få sagt dessa magiska ord <3

Idag tänker jag visa er en tavla skapad som en drake…den växte fram från tanke till färdigt resultat och jag är nöjd med hur den blev.

Själva stommen har jag gjort av dessa populära pappers sugrör ( som man numer kan hitta överallt!) som jag klippt upp lite granna och limmat ihop med limpistol. För att dölja limmet virade jag rött sidenband runt.

Bakgrunden har jag gjort genom att använda modeling paste ihop med gesso och en stencil. När allt torkat gick jag lös med mist och några rosa/röda distressdynor.

Jag har dekorerat generöst med rosor i olika storlekar och nyanser, vita och gröna blad, pistiller och satinhjärtan. Alltsammans har jag duttat gesso över för att få det i mer vintagestil.

Avslutningsvis limmade jag fast några bokstäver från egen gömma.

Med detta vill jag önska er en härlig vecka!

Kramar DT-Maria

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *