Höstpynt

Nu är det oktober och då är det höst på riktigt. Jag var hos Kristinas förra veckan och fick då dessa fiiiina höstpapper från Maja design med mig hem och jag satte genast saxen i dem.

Har gjort cirklar med en cirkelpunch. De är så snabba att jobba med och cirklar går ju bara inte att klippa fint. Jag rev kanten på dem och skrynklade sen i hop dem lite så de blev lagom ruffiga. Splasharna har jag gjort med Distress Stain. De är lätta att jobba med och kanon till att färga in saker med, typ band och blommor.vita och röda pappersrosor, rosor rosor I love them. Kristinas hade fyllt på med massor av Mönstrade Scrapbooking papperoch de är ju sååå fina. Passa på att fylla på i lagret nu innan de tar slut igen. (Har sparat lite till er.) De stora knopparna var vita men jag har färgat in dem med mist och jag fick höra att det är på väg till butiken. Jättebra. Jag har även stänkt lite med misten på bakgrundspappret.

De små löven har jag klippt ut ur ett annat papper i samma serie och satt fast dem med häftkuddar kuddar. Därefter fick de lite lack på sig så poppar de ut lite och skapar ett djup i LOen.

Jag gillar vanligt snöre och här har det slingrat sig lite runt på LOen. Blir lite mer bus då.

Tack för titten och vi ses igen nästa vecka

Kram


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Höstpynt”

  1. Profilbild för Ulrika Wandler
    Ulrika Wandler

    Så snyggt! Snygga cirklar, och det blev verkligen fint med snöret! Härlig höstkänsla!

  2. Profilbild för Marie
    Marie

    Härligt höst fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *