Hjärtligt julkort

I onsdags var jag på scrapkväll med Kristina m.fl. Vi satt i ca 3½ timme men jag lyckades bara med en tag, som ni får se senare idag, och detta julkort.

TIll grund har jag använt ett Macintosh Cardstock och hjärtpappret är baksidan av Reprints papper Santa Cartoon. De supersöta snögubbarna hittar ni på Snowman Collage från reminisce. Under snögubbarna är en bit Avalanche cardstock som har fått kanterna chalkade med distress ink mini och Burnt sienna och jag har sedan lagt en ram av stickles gold. Det luddiga röda pappret är såklart ett Mullberry-papper i rött papper som jag rivit för att få kanterna så fantastiskt mjuka och luddiga. Runt snögubbarna sitter bitar av en ”peel off bård guld” som jag ÄLSKAR och helst skulle använda på allt, de är lätta att klippa i rätt längd, samt skarva om bitarna inte är tillräckligt långa.

Bilden ovan är ganska suddig, men den finns mest med för att ge er överblick över insidan av kortet.

Även här har jag använt baksidan av Reprints papper Santa Cartoon. I mitten sitter en bit Avalanche vars kanter jag har chalkat med distress ink mini och Burnt sienna. Rosetten är gjord av 24mm sidenband Creme. Blomman längst upp i hörnet är en XL ros i vitt som jag har duttat Lipstick red chalk på och de andra blommorna är en vinröda pappersrosor och en blomma som kommer från red christmas mix, samt ett grönt rosenblad.

Som vanligt har jag gjort en swirl med Limpennor och antique-glitter. Den söta flickan har jag ritat själv och färglagt med Promarker i färgerna cool grey 1, cool grey 3, Red och Chestnut.

Kram på er i vintermörkret…


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

8 svar till ”Hjärtligt julkort”

 1. Profilbild för Inga
  Inga

  Läckert kort….tack för tips med peel-off…motivet är ju sååå sött
  Ha en fin dag
  Inga

 2. Profilbild för Johanna
  Johanna

  jätte gulligt kort 😀

 3. Profilbild för Lena J
  Lena J

  Jättegulligt kort med fina motiv och färger.

 4. Profilbild för Sofie
  Sofie

  Den söta bilden på framsidan var super söt!

 5. Profilbild för Hanna!
  Hanna!

  Supersöt! Flickan är ju helt bedårande. Är svag för glitter… Tycker att det förgyller kortet med det lilla extra. 🙂 //Hanna

 6. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Underbart kort och vad duktig du är som ritat flickan själv, hon är jättefin!!!
  Kram
  Rosemarie

 7. Profilbild för Johanna1978
  Johanna1978

  Oj, så mycket fint du fått med på kortet.

 8. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Så många fina detaljer, supersnyggt julkort!

  Vad duktig du är på att teckna! =D Det är lätt att glömma bort sina egna talanger när marknaden erbjuder färdiga stämpelmotiv, men de blir ju inte unika som din bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *