Hello Workers!

Hej alla!

Idag kommer det en layout från mig, titeln Hello Workers :). Många har väl gått tillbaka till sina jobb nu efter semestern så titeln kan väl passa 😉

Det var inte så många tag som sonen tog i grushögen så man fick väl passa på att dokumentera det 🙂 .

hello workers

 

Jag har utgått från ett vitt Bazzill cardstock och sedan sprayat med mist som jag låtit rinna ner längs sidan. Sedan har jag med hjälp av en mask sprayat rutor

med en mörkare färg av mist . Mister är otroligt kul att arbeta med och du hittar dom här i butiken och masker/schabloner hittar du här.

hello workers ccc

 

Jag har skurit remsor ur Reprints Light blue medallions och Light blue mini dots och några av dom har jag streckat med svart penna tusch.

De silvriga Pennor bakom fotot är peel off´s. Jag har limmat fast fragments och fäst rhinestones i blått. Sedan dekorerade jag med några små ”Q” , det är ju inte en bokstav som går åt så mycket på bokstavsarken 🙂 . Dessa kommer från KaiserCraft och heter tiny alphabet.

hello workers c

 

De turkosa blommorna kommer från You Do och rosorna finns här.

Uppe i hörnet har jag använt stickersbokstäver från KaiserCraft för att skriva 2014. Bokstäverna till Workers kommer från Karen Foster och från Basic Grey. Ser att de vita just nu är slut men de finns i massor av fina färger här.

hello workers cc

 

Och till sist har jag texten ”HELLO” som kommer från Melissa Frances ark Bits & Pieces.

Och det var det jag hade för denna gången! Hoppas vi ses igen nästa torsdag!

Kram Fialisan

DT-Fialisan


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *