Halloween is here…….

Ruskigt välkomna till vår Halloweenvecka här i bloggen!

Denna vecka tänker vi bjuda er på rysligt många scrapbooking ideér och annat pyssel som passar just till denna populära högtid.

Som alltid hittar ni smidigt materialet vi använt genom att klicka på länkarna i texten eller under kategorin: Magnetfärg och sedan under fliken Halloween.

Så gör er redo för några ”döläckra” dagar med inspiration!

Eftersom det är måndag idag så är det jag DT-Maria som sparkar igång det hela med 2 st nygjorda kort.

Jag måste erkänna att detta är INTE min högtid!! För en mörkrädd tjej med stor spindelfobi och en oerhörd respekt för spöken mm är detta minst sagt en utmaning som kanske tom kräver lite terapi efteråt 😉

Till mitt första kort har jag kombinerat svart cardstock med pappret: Apotechary från Bobunny. Jag började med den orangea baksidan och sedan klippte jag ut en av bilderna på framsidan. Både bilden och den utstansade bården (gjord med en Martha Stewart punch) har fått sig lite extra guldfärg med hjälp av Inka Gold som jag ”duttat” på med en pensel. För att framhäva kanterna och för att svärta ner bilden lite använde jag distressdynan Black Soot.

Kortet dekorerades med en bit ostduk , svarta och orange rosor, anis och en hemsk spindel utskriven med hjälp av en Magnetfärg av min fina vän AnnaCarin. Bakom blommorna skymtar små kvistar utstansade i det mönstrade Bobunny pappret.

Kort nummer 2 är betydligt enklare. Jag började med kortbasen som är gjord av svart cs och spindelnätspapper från Pion Design.

Det dekorerades med ostduk, fler (hemska) spindlar och lite svart stickles glue. Texten har jag själv skrivit med en Kalligrafipenna.

Sådär, det var allt jag hade att visa er idag. Kika gärna förbi under veckan för att se vad mina kära kollegor hittat på.

Glöm inte att ni hittar oss alltid på både Facebook och Instagram!

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Halloween is here…….”

 1. Profilbild för Kristina Melin
  Kristina Melin

  Fiiiiiina kort, Maria! Bra jobbat med spindelrädslan! Det är ju ren terapi att göra läskiga halloween-kort! 😉

  1. Profilbild för Maria Meijer
   Maria Meijer

   Vilken tur att korten blev godkända ?? det var en ren pärs… kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *