Gratulerar!

Hej på er!
Snart är vi inne i Juli och Juli här hos oss betyder MÅNGA kalas. I år  är det oxå lite jämna kalas så det blir väl lite extra firande här hemma och jag och dottern firar på våra egna dagar i år.
Jag har i alla fall gjort ett mysigt och somrigt litet grattiskort.
Jag har ett vitt cardstock som grund och på detta använder jag ett lite äldre papper från Pion Design. Detta heter Sagan om våren – Vårdikt. Jag tycker det är jättefint och jag har på kortet använt mig av baksidan.
Jag har oxå rivit kanterna med en edge scrapper, jag tycker det blir så himla fint!
Jag har såklart målat en bild med distress markers pennorna.Jag använder vattenpensel till detta då det blir lite lätt och smidigt. 😉
Bakom har jag satt ett sött litet tårtpapper.
Uppe i ena hörnet stämplade jag grattis som jag klistrade fast på en kartongfärgad cardstock, även bakom min bild har jag detta kartongfärgade cardstock. Jag satte fast texten med häftkuddar och prydde den med en söt rosa klädnypa.
Jag har såklart prytt kortet med lite blommor, några blåa, en lite starkare rosafärgad ros och gröna blad, i dessa satte jag även några vita pastiller.
Jag stansade ut några fjärillar med MS punch, en stor och några små fjärillar fick det bli i encardstock.
Längst ner har jag faktiskt satt fast en vit rosspets men jag har färgat in denna med distress stain så att den går lite åt det gröna hållet. Det som är så bra med den vita rosspetsen är att man kan färga in den i vilken färg man vill egentligen så det passar det du skapar!
Övrigt är från egna gömmor.
Ha nu en fin söndag, här är det tyvärr ganska kallt idag…..

Kram Dt-Malin


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *